Ons verhaal

Samen gaan we voor een maximale reisbeleving voor onze klanten

In 1980 zag Best of Travel het licht. Toen vertrokken de eerste klanten voor hun unieke reis op maat. De wereld is veel veranderd sinds 1980. En toch ook weer niet. Best Of Travel heeft sinds dan al duizenden mensen een intense reiservaring gegeven. En dat doen ze bij Best of Travel nog elke dag.  Ze startten onder de naam Aussie Tours, specialist in Australië en Nieuw-Zeeland. De passie groeide en dus kwamen er continenten bij:  Afrika, Zuid-Amerika, Azië en Noord-Amerika. Elk continent met zijn eigen specialisten. Ondertussen – met 11 ervaren reizigers aan boord – zijn ze van veel markten thuis. Op veel plaatsen in de wereld, behalve in Zuid-Europa natuurlijk.
Daar is Caractère dé specialist. 
Ook al meer dan twintig jaar. Met dezelfde waarden: expertise, een persoonlijke aanpak en maatwerk.
Reizen met Caractère is altijd bijzonder.
Als je met Caractère reist, mis je niets van de mooiste plekjes in Zuid-Europa.
De betoverendste zonsondergang op een terras in Ibiza, één worden met de natuur in de Soccavallei in Slovenië of genieten van een privébarbecue in de tuin van je hotel op Mallorca.
Jouw reis is gevuld met momenten zoals deze.

Voor minder gaan we niet!

Wij bundelden onze kennis , ervaring en goesting om voor jou nog meer onvergetelijke reizen op maat te maken.  En onze bestemmingen? Die vullen mekaar perfect aan. Zo bieden we jou het beste van 2 werelden.

 

De Karersee in de lente Olifanten Afrika

Caractère & Best of Travel

Ontdek onze wereld en geniet van elk moment

Je hebt ontwerpers en je hebt verkopers. Dat is in de reissector ook zo.
 
Wij zijn ontwerpers. Dat merk je in jouw reis die we voor jou maken.

We reizen zélf naar streken die erg bijzonder zijn. Met die ervaringen boetseren we een volledige reis. Telkens anders. Helemaal op jouw vraag en maat.

Kennen we alle bestemmingen over de hele wereld? Natuurlijk niet. We kwamen nog niet overal. Dus bieden we ook niet elk plekje van de wereld aan. Een aantal verre bestemmingen via Best of Travel of de mooiste plekjes in  Zuid-Europa via Caractère, wij maken jouw reis onvergetelijk.

Altijd een directe band

Ja, je vindt ons nergens anders. Zo blijven we onze directe band met jou als reiziger houden. Want de reizen van Best of Travel en Caractère kunnen niet zonder die aanpak op maat van onze 25 ervaren specialisten.

Eén ding kunnen we jou in elk geval beloven, je krijgt sowieso de reis die jij wil.

Logo Caractère
Altijd bijzonder.
Logo Best of Travel
Collect moments & memories